31 Temmuz 2015 Cuma

Strivectin Ürünleri İle Gençleşin!




Kozmetik ürünlerin en  başında gelir hem maddi hem de manevi yönden işlevleriyle kadınlara ful destek sağlayan Strivectin ürünleri sizler için üretilmiş mükemmel ürünlerdir ki kozmetik kategorisinde son zamanlarda tahtını kimseye bırakmıyor. Gençleşmek isteyenler, cildinizde pürüzsüz bir bakım sağlamak isteyenler için, çok güçlü formüllerle bu dünyayı keşfetmeye hazır mısınız? çok daha güçlü ve sıklaştırılmış bir cilt, keskin, genç ve güçlü bakışlar ve dolgun kendini belli eden dudaklara sahip olmak isteyen tüm kadınların klasikleşmiş tercihi. Unutmayın ki klasikler her zaman değerlidir. Strivectin çatlak kremi ürünleri sizlerin yaşamda en büyük yardımcınız olmakla kalmamış sizlere yeni birçok ürün geliştirmiştir. Yüksek fonksiyonlu ve yeni geliştirilmiş  bu ürünlerin birçok yararı vardır.

StriVectin'in kozmetik ürünlerinin geliştirilmiş formülünde patentli teknoloji NIA-114 yer almaktadır. NIA- 114 Teknolojisi dediğimiz şey cilt kanseri ve tahrişlerinde derin araştırmalar sunan ve cilt sağlığını en önde tutan formülleri bir araya getirip geliştirerek yeni ürünlerin tasarlanması onarıcı ve yapılandırıcı niteliklere sahip moleküllerin, yaşlanmayı önleyici, geciktirici bütün bileşenlerin, maddelerin etkisini maksimum seviyeye çıkarmakla kalmaz,  cildi koruyucu etkisi olan bireylerini de daha da güçlendirerek, cildin pürüzsüzleşmesine,  sağlamlaşmasını sağlar. Bu olanaklar sayesinde ciltte bulunan nemin iyi korunmasın ve cildin kendini yenilemesine yardımcı olur ve bütün yaşlanma sinyallerini ortadan kaldırır. Bu krem sizde cildinizi canlandırıcı etkiyi gösterecek. StriVectin kozmetik ürünleri ile zamana karşı koyun ve cildinizi kırışıklıklardan koruyun. Cildinizi koruma işlemini iç katmanlardan dış katmanlara  doğru yayıldığını gözlerinizle göreceksiniz. 

StriVectin-AR: Cilt renginin farklılaşmasına izin vermez ayrıca cildi nemlendirici özelliği vardır.  Cildin tüm dokularını dış etkenlerin oluşturabileceği olumsuz durumlara karşı koruyucu özelliği ile tercih edilir.

Strivectin- SD:  Ciltte oluşmuş ölü hücrelerin temizlenmesinde yardımcı olur. Değer verdiğiniz cildinizin çok yumuşak olmasız, pürüzsüzlük özelliğini kazanmasına ve parlamasına yardımcı olur. Cilt bakımına başlamak istiyorsanız bu kozmetik kreminden yararlanmalısınız.   Yağsız, mat, kuru, harap olmuş bütün cilde sahip olan kişiler tercih edebilir.
Strivectin-TL: Boyun yüz ve dekolteye uygulanan kolay kullanış şekli ile kadınların en özgün tercihidir.


Strivectin ürünleri için http://www.dermoeczanem.com/strivectin adresini ziyaret edebilirsiniz.

3 yorum:

  1. Gerçekten bu kadar etkili mi ? Boyun kremine çok ihtiyacım var :)

    YanıtlaSil
  2. boyun kremini kullananlar hep övüyor

    YanıtlaSil
  3. Bu markayı denemedim hiç.En kısa zamanda bir göz atmalı :)

    YanıtlaSil