31 Temmuz 2015 Cuma

Ultrasonik Yüz Germe Mucizesi






Hayatımızda öyle harika dokunuşlarla bambaşka bir insana dönüşmek sanırım bu teknoloji çağında mümkün olabilmektedir ki hanedanlık zamanlarında böyle bir durum hoş karşılanmazdı her halde. Ama tıbbın kendini son teknolojilerle geliştirilmiş teknolojinin eline kendini bırakması özellikle kişisel bakım ve istekler üzerinde oldukça olumlu sonuçlar doğurmuştur ki estetik cerrahi metotları da bundan en büyük payı alan kısımdır. Ulthera cihazı dediğimiz makineyi daha önce duydunuz mu bilemem ama bununla ultrasonik yüz germe mucizesinin gerçek olduğunu biliyoruz. Peki, ya bu mucize tam olarak nedir ve neleri kapsamaktadır.

Ultrasonik yüz germe teknolojisi olarak adlandırılan bu ameliyatsız yüz germe operasyonu cildin iç katmanlarında bulunan taşıyıcı dokularda kollajen üretimine uyarıcı gönderilmesi ile ki buda ses dalgaları ile mümkün olmaktadır ciltte birden sıkılaşma ve gerginlik oluşturan bir tedavi metodudur. Ultherapy cihazı sizlere çok acı çekmeden ameliyatsız ilk hamle de yüz ve boyun germe, çok daha fazla kollajen salgılama, çok güçlü olan bir bağ dokusu, daha çok sıklaşmış bir cilt ve gözünüzle görebileceğiniz ciddi kırışıklık azalması gibi durumları yaratabilir.

Ciltte sıklaşmayı amaç edinen bir tedavide yapılacak müdahaleye geri birçok çeşitte makineler mevcuttur. Aynı amaca hizmet eden fakat aynı işlevi gören bu cihazlarda yapılan müdahalenin etki bölgesi bilgisayardan takip edilerek dilediğiniz her hangi bir bölgeye yapabilen teknolojik cihazlar sınırlıdır bunu iyi araştırmak gerekiyor ve güvendiğiniz bir yerde bu işlemi yapmalısınız. Yani kaş, yanak, yüz konturu, ağız kenarı, alın, çene hatları, gıdı dediğimiz yer, göğüslerinizin olduğu dekolte sahası, göz çevrelerinize gibi nokta atışlı bir işlemle ameliyatsız gerdirme hareketlerini yaptırmaktadır. Yapılan bu müdahalede cildiniz asla zarar görmez ve dokularınızda iç veya dış katmanlar fark etmez hiçbir şekilde tahriş olma durumu olmaz. Bu tedavi yaklaşık olarak 1 saat sürebilen seanslarla sağlanmakta sonrasında da yaşam kalitenizi aynı yönde devam ettirebilmek adına çeşitli seanslara veya uygulamaları yapmak durumunda kalabiliyorsunuz.


Ultrasonik ameliyatsız yüz germe işlemin ardından hemen gözle görülür bir değişme hissetseniz de 3 ay sonrasında tam anlamıyla yaptırdığınız bu uygulamanın net cevabını alırsınız. Bilginize sunulur…

3 yorum:

  1. Güzellik uğruna çekilen acılar sütur izleri belli olacak mı sorunsalı ortadan kalkıyor. Estetik operasyon karşıtı olan ben bile olumlu bakiyorum bu tur gelişmeler oldukca

    YanıtlaSil
  2. Ameliyatsız işlemler benim de favorim..

    YanıtlaSil