30 Temmuz 2015 Perşembe

Bıoblass Saç Boyası

 Selamlar sevgili blogcanlarım :) Bugün Biotanın Bıoblass saç boyasından bahsetmek istiyorum bugün . Bir kaç ay öncesine kadar evde kendi boyadığım  saçlarımı artık baştaki nedeniyle kuaförde boyatsam da bıoblass saç boyası kızıl rengini annem için kullandık .
  Annem yıllardır başka bir markanın kızıl rengini kullandığı için başta biraz tedirgindi ama sonuçtan hepimiz çok memnun kaldık .

 Bize gelen paketin için de sadece boya yoktu tabi ki bunun için Biota firmasınaol teşekkür ediyoruz. Saç boyası bakım yağları 5 minerali bakım kuru ve en büyük boy şampuan .

 Boyayalım ilgili görüşlerimize gelince ;
 Kesinlikle bütün iddialarında haklılar çünkü öncelikle beyazları yüzdeyüz kapattı herhangi bir kaşıntı ya da allerjiye neden olmadı bu çok önemliydi bizim için ayrıca için den çıkan bakım Kürleri sayesinde annemin saçları daha canlı görünmeye başladı kalıcılığı da diğer kızıllara göre biraz daha  uzun sürüyor. 
 
 Daha önce Şampuanını kullandığım için zaten markayı yakından tanıyordum boyadan sonra s dökülmesinde de ciddi anlamda azalma oldu . Ben boyasını kullanmasam da boya ile gelen Şampuanını kullanıyorum ve biz çok memnun kaldık teşekkürler Biota ve bıoblass :)


2 yorum: