16 Ekim 2015 Cuma

Avene Spf 50+ Emülsiyon Güneş Koruyucu 50 ML



Avene Spf 50+ Emülsiyon Güneş Koruyucu 50 ML İndirimli Güneş Ürünü
Cilt kanserlerinin en önemli nedenlerinden biri olarak bilinen güneşten gelen ultraviyole ışınlar, cildinizin tamamen savunmasız kalmasına neden olmaktadır. Güneş ışınlarına korunmasız olarak uzun ya aşırı maruz kalan cildiniz, alt tabakalarındaki deri liflerinin yapısının bozulmasına ve cildin erken yaşlanmasına neden olmaktadır. Ayrıca deride kalınlaşma ya da melanom tipi cilt kanserlerine de davetiye çıkarmaktır. Güneşin insanlar üzerindeki en temel faydalara bakacak olursak da, birçok hastalığın bakımında kullanılan anti bakteriyel etkisidir. Vücudun D vitamini sentezlemesini de gerçekleştirerek kemik gelişiminde de önemli bir yere sahiptir.
Eskiden, yaşadığımız yeryüzüne sadece A ve B ultraviyole radyasyonu ulaşırken artık C radyasyonları da ulaşmaktadır. Bu durum beraberinde farklı rahatsızlıkları ve cilt kanser risk durumlarının yaşanmasına da neden olmaktadır. Bu yüzden sadece denizde güneşlenirken değil, günün her anında güneşten korunmak gerekmektedir.
Güneşten korunmak için birçok koruyucu ürün bulunuyor. Bununla beraber Avene Spf 50+ Emülsiyon Güneş Koruyucu 50 ML İndirimli Güneş Ürünü geliştirilmiştir. Bu ürün kolay emilebilen su bazlı içeriklere sahiptir. Özellikleri sayesinde yağlı ve normal cilt yapılarında etkin bir şekilde güneş koruması gerçekleştirmektedir. Güneşe çıkmadan önce cilde uygulanmalıdır ve belirli periyotlarla masaj yöntemiyle kullanılmaya devam edilmelidir.
Özellikleri
Paraben içermemektedir ve suya karşı oldukça dayanıklıdır.
Uzun süreli koruma sağlamaktadır ve foto stabilizesi de yüksektir.
Hafif bir yapıdadır, iz bırakmaz ve uyguladığınız bölgede kolayca yayılmaktadır.
UVA % UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlar.
Matlaştırıcıdır.
Güneşe çıkmadan önce cildinize uygulamalısınız. Kullandıktan sonra da güneş altında uzun süre kalmamanız tavsiye edilmektedir. Yüzme aktivitelerinden sonra güneşe maruz kalacağınız için bu ürünü sık aralıklarla kullanmalısınız.
Ürünün bileşenlerine baktığımızda; Avene Thermal spring Water, Water, Cetearyl Isononanoate, Isodecyl Neopentanoate, Capryl Yl Glycol, Dısoduım Edta, Glycerlyl Behenate, Trıbehenın, Xantham Gum, Sılıca, Trıazıne, Butamıdo Troazone, Tetramethylbutyphenol bulunmaktadır.
Güneşten korunmak için eşsiz bir ürün olarak kabul edilen bu güneş ürünleri mutlaka kullanmalı ve zararlı güneş ışınlarından kendinizi korumalısınız. Uzmanların tavsiyesi de bu yöndedir. Günümüzde artık güneş ışınlarından korunmak, ilerleyen yaşlarda farklı rahatsızlıkların görülmemesi açısından çok önemlidir.

Detaylı bilgi ve online kozmetik satışı için http://www.dermomarket.com  adresini ziyaret edebilirsiniz.

2 yorum:

  1. bu yaz çok severek kullandım bunu seneye de devam etmeyi düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  2. Ceren için kullanmıştım bu yaz ve memnun kaldım

    YanıtlaSil