13 Nisan 2017 Perşembe

La Roche Posay Cicaplast Baume B5



     La Roche Posay Cicaplast Baume B5
La Roche Posay ürünleri, hassas ciltler dâhil tüm cilt tipleri için özel içerikler ile geliştirilen içeriklerinin La Roche Posay Termal Suyu ile zenginleştirildiği cilt bakım ürünleridir. Her cilt tipi ve dermatologlar tarafından belirlenen hemen hemen her cilt sorunu için özel olarak iyileştirici çalışmalar yapmakta ve bu sorunlara uygun, sorunları çözüme vardıracak bakım ürünleri üretmektedir. Özellikle hassas ciltler ve hassas ciltlerde çok daha fazla rastlanan cilt sorunlarını gidermek için formüle edilen ürünleri tercih edilmesinde en büyük etkenlerden biridir.
Akne, sivilce, siyah nokta, yağlanma, kuruluk gibi sorunların çözümleri için geliştirilen bakım ürünlerinin yanında tahriş olmuş, kızarıklık sorunu yaşayan, renk eşitsizliği, pullanma, cilt ısınması gibi birçok sorun içinde özel olarak formüle edilmiş cilt bakım ve temizlik ürünleri geliştirmiştir.
Yetişkinler, çocuklar ve bebeklerin yaşadıkları epidermal dokunun uğradığı tahriş olma, çatlama gibi sorunların çözümleri her yaşın insanı için farklı içerikler ve farklı etkiler göstermektedir. Fakat Cicaplast Baume B5 bakım kremi bebekler, çocuklar ve yetişkinlerin kullanımına uygun olarak geliştirilmiştir.

La Roche Posay Cicaplast Baume B5 Kimlere Uygundur?
1  1.      Zarar görmüş hassas ciltlerin onarılırken aynı zamanda da ihtiyacı olan bakımı görmesini sağlamaktadır.
2  2.      Tolerans seviyesi düşük cilt tipleri için kullanıma uygundur.
3  3.      Özenle hazırlanmış içeriği sayesinde bebek, çocuk ve yetişkin kullanımına uygunluk göstermektedir.
4  4.      İçeriğinde bulunan özel üçlü optimizasyonu sayesinde cilde ihtiyacı olan onarım ve bakımı sağlamaktadır.
5  5.      İçeriğinde bulunan Madecassoside + Bakır + Çinko + Manganez sayesinde cildin, optimum cilt onarım ihtiyacını sağlamaktadır.
6  6.      %5 Pantheol içeriği sayesinde, kuru cildi ve yaşadığı rahatsızlık hissini yatıştırmaya yardım etmektedir.
7  7.      İçeriğinde bulunan zengin ve besleyici dokular sayesinde cilde ihtiyacı olan korumayı sağlamaktadır.
8  8.      Özellikle yetişkinlerde görülmekte olan, cilt ısınmalarının cilt üzerindeki etkilerini azaltmakta etkilidir.
9  9.      Sadece yüz değil, vücut ve dudak bölgelerinde kullanıma da uygundur.
1 10.   İçeriğinde bulunan La Roche Posay Termal Suyu sayesinde cildin onarılması, yatıştırılması ve uzun süreli rahatlık yaşamasını sağlamaktadır.
1 11.   Özellikle bebeklerde gerçekleşen kızarıklık veya bez değişimi gibi durumlar sırasında ciltte oluşabilecek tahrişlerin giderilmesine yardımcı olmaktadır.
1 12.   Her gün, ihtiyaç duyulan her an temizlenmiş ve kurulanmış cilde, ihtiyaç duyulan yoğunlukta uygulanmasında bir sakınca görülmemektedir.
1  13.   Göz çevresi ile temas etmemesi gerekmektedir.
1  14.   La Roche Posay Cicaplast Baume B5 SPF 50 güneşin zararlı ışınlarına ( UVA & UVB ) karşı korunmaya ihtiyacı olan hasarlı ciltlerin kullanımına uygun olarak geliştirilmiş güneş korucu bakım ürünüdür.
1  15.      Özellikle cilt iritasyonları ve hasarlı ciltleri, güneşin zararlı ışınlarından korumak ve cildin ihtiyacı olan bakımı sağlamak için özel olarak formüle edilmiş ve geliştirilmiş bir üründür.
2  16.      İçeriğinde bulunan Madecassoside bileşin ile cildin onarılmasına yardım etmektedir.
3  17.      %5 Panthenol bileşeni sayesinde cildin yaşadığı kaşıntı sorununu azaltmaya ve yatıştırmaya yardımcı olmaktadır.
 .    18.      Güneşin zararlı ışınlarından kaynaklı olarak ciltte oluşabilecek olan kahverengi ve kırmızı lekelere karşı önleyici bir etkiye sahiptir.
5 19.      Dövmeli ciltlerin kullanımına uygundur.
6 20.      İçeriğinde bulunan yüksek UVA / UVB SPF 50 koruması ve Procerad, patented ceramide sayesinde dövmelerin korunmasına da yardımcı olmaktadır.
7  21.      Cilt iritasyonu ve hasarlı cilt sorunu olanlar için geliştirilmiş olan güneş korucu bakım kremi, cildi güneşin zararlı ışınlarının etkilerine karşı korurken aynı zamanda da cildin onarılmasına, yatıştırılmasına ve pigmentasyona karşı korunmasına da etkili bir şekilde yardım etmektedir.
8  22.      Hasarlı ciltler üzerine ve dudak, göz çevresine uygulamaktan sakınmanız önerilmektedir.


2 yorum: