12 Nisan 2017 Çarşamba

Bioderma Sensibio

Bioderma Sensibio Serisi Özellikleri
Dünyaya gelirken birçok özelliğimizi kendimiz belirleyemiyoruz. Bize sorsalar kendimizi nasıl seçerdik hiç düşündünüz mü? Nasıl bir yüz, nasıl bir insan, nasıl bir cilt, nasıl bir kalp, nasıl bir aile? Tüm bunlara verilebilecek yanıtlarımız elbette var ve hepimizin kendimizde şikâyetçi olduğu ya da tam tersi çok memnun olduğu şeyler var ama ah o cildimiz. Bizim en gözden kaçıramadığımız, en yok sayamadığımız yerimiz.
Zira cildimiz bizi yaşlı, bizi genç, bizi çirkin, bizi güzel gösteren yerimiz. Böyle olunca da cilt tipimiz ne olursa olsun cildimize gereken özeni göstermemiz şart.
Nitekim her cilt tipinin de kendine özgü özellikleri ve sorunları var ve tüm bunlar içinde de cilt tipine uygun olarak cildimize gereken özeni göstermemiz şart.
Bu yazımızda hassas ciltlerden bahsedeceğiz.
Hassas Ciltlerin Özellikleri

Cilt tipleri içinde hassas ciltlere baktığımızda temel özellikleri olarak şunları söylememiz mümkün:

1.      Genellikle açık tenli ve renkli gözlü olan kişilerde görülen bir cilt tipidir.
1    2.      Cilt bariyer fonksiyonları azalmış ciltlerdir
2    3.      Savunmasız olan ciltlerdir
3    4.      Kolayca kızarma problemi yaşarlar
4    5.      Kızarıklık sorunu yaşanabilir
5    6.      Kolayca nem kaybı olabilir
6    7.      Gerginlik yaşanma olasılığı sıkçadır

İşte tüm bu sorunları yaşayan ciltlerde doğru bir cilt ürünü kullanmak gerekir ki bizim size hassas ciltler için önereceğimiz ürün Bioderma markasının Bioderma Sensibio Serisi.
Seride birden fazla ürün bulunuyor ve tüm serinin ürünleri hassas ciltlerin farklı sorunları için göz önüne alınarak hazırlanmış durumda.
Hijyen, bakım ve tamamlayıcı bakım grubunda ürünler yer alıyor ve her bir grupta birden fazla ürün bulunuyor.
Sensibio Serisinde Yer Alan Temel Ürünler ve Özellikleri
Bu ürünlere biraz daha detaylı bakmak gerekir ise şunlar söylenebilir:
Hijyen Grubunda Yer Alan Ürünler ve Temel Özellikleri Şunlardır:
Bioderma Sensibio H2O: Hassas ve toleransız ciltler için geliştirilen bir ürün olup adından da anlaşılacağı üzere su bazlıdır. Durulama gerektirmez, cildi temizlemeye ve makyaj çıkarmaya yardımcı olur.
Bioderma Sensibio Foaming Jel: Nem kaybı yaşayan hassas ciltler için jel formunda geliştirilen ve ergonomik tasarımı olan bir ürün. Temizleme jeli olup yardımcı bir üründür.

Bioderma Sensibio H2O AR: Kızarıklık sorunu olan hassas ciltler durulamaya gerektirmeyen bir cilt temizleyici olup, makyaj çıkarıcı olarak kullanılabilen solüsyon formunda olan bir üründür.
Bioderma Sensibio DS + Foaming Jel:  Cildinde yağlı tabaka oluşan ve kızarıklık sorunu olan hassas ciltler için olmakla beraber pullanma sorunu da ortadan kaldırmaya yardımcı olur.
Bakım Grubunda Yer Alan Ürünler Şunlar
Bioderma Sensibio  AR Cream: Krem formunda olan kızarıklık sorunu olan hassas ciltler için geliştirilen ürün.
Bioderma Sensibio  Tolerance+: Toleransı olmayan ciltler için tolerans seviyesini artırmaya katkı sunan bir bakım kremidir.
Bioderma Sensibio  AR Compact Golden: Form itibarıyla farklılık gösteren, hassas ciltlerin kızarıklık sorununu gidermeye yardım eden ürün. Cildi yatıştırmasının yanında cilt tonunu düzenlemeye de katkı sunar.
Bioderma Sensibio  AR Compact Light: Yapı olarak daha hafif olan ama yine hassas ciltlerin kızarıklık sorununu gidermeye yardım eden ürün. Temelinde renkli olan bir bakım ürünü olup, cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur.
Bioderma Sensibio  AR BB Krem: Bir BB kremden beklenenden çok daha fazlasını içeren özellikle hassas ciltler için üretilen ürün. Kızarıklıkları giderir, cilt tonunu eşitler, cildin düzgün ve kusursuz görünmesine katkı sunar.
Bioderma Sensibio Light :  Sadece hassas ciltlerin değil, normal ve karma ciltlerin de kullanabileceği çok özel bir ürün.Bu tür ciltler için günlük kullanıma uyan bir nemlendirici bakım kremidir. Cildin toleransını yükseltmeye yardımcı olur.
Bioderma Sensibio Rich: Form olarak kuru ve çok kuru olan hassas ciltlerin temel sorununu gidermeye yönelik olarak üretilen ürün. Krem formunda olup, günlük kullanıma uygundur. Bu tür ciltlerde sıkça yaşanan tolerans problemini gidermeye yardımcı olur.
Bioderma Sensibio Forte: Hassas ciltlerde sıkça görülen yanma ve kızarıklık sorununu ortadan kaldırmak için üretilen ürün. Krem formunda olup, kızaran ciltleri düzenli ve doğru kullanım ile yatıştırarak normal görünmesine katkı sunar.
Bioderma Sensibio DS+ Cream: Bu üründe yağlanan ve sürekli olarak kızarma kızarıklık sorunu yaşayan ciltler içindir. Pullanma sorunu yaşayan hassas ciltler için ideal olan bir ürün olarak, diğer ürünler arasında başka yere konması gereken bir üründür.
Yukarıdaki ürünlerden de görüleceği üzere serinin en yoğunluklu ürünleri bakım grubunda yer alan ürünlerdir ve tamamlayıcı bakım grubunda da şu ana kadar piyasaya sunulan sadece üç adet ürün mevcuttur.
Bunlar şunlardır:
Bioderma Sensibio Freshness Deodorant: Bu tür ciltler için özel olarak geliştirilen deodorantlardır, hangi yaşta, hangi mevsimde kullanılır olursa olsun alerji vb. sorunlara yol açmayan bir üründür. Terleme vb. nedenlere bağlı cilt kokularını önleyerek, cildin tazelenmesine yardımcı olan özel formüllü üründür. Alimunyum tuzları ve alkol içermez.
Bioderma Sensibio Anti-perspirant Deodorant: Deodorant grubunda yer alan bir diğer üründür.Gün boyu kalıcı etki sağlar ve tabi ki alkol içermez.
Bioderma Sensibio: Tamamlayıcı bakım denilince maskeleri atlamak olmaz, Bu ürün de özellikle hassas ve toleransı düşük ciltleri nemlendirme ve yatıştırma özelliği olan bir bakım maskesidir. Her yaşta güvenle kullanılabilir.
Tüm bu ürünler, klinik testlerden geçmiş, etkinliği kanıtlanmış olan ve etkin sonuç için serinin birlikte kullanılması gereken ürünlerdir.







3 yorum:

  1. Çok faydalı bir ürün eczanelerde satılıyor sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet eczanelerde yada netten portakalrengi.com dan ulasabilirsiniz

      Sil
  2. Çok seviyorum bioderma ürünlerini ...

    YanıtlaSil