14 Ekim 2014 Salı

OZEL SIGORTA ULKEMIZDE SANDIGIMIZDAN COK DAHA ONEMLIDIR :)



 Selamlar herkese uzun bir aradan sonra yeni konularla yine burdayim insallah bir daha bu kadar uzun ara vermek yok;-)

 Bugun biraz luks olarak gordugumuz bana birsey olmaz diye dusundugumuz SIGORTA dan bahsetmek istiyorum ustelik yakin zamanda annemin yasadigi olayla birlikte ...

 Esim 12 yillik sigortaci ve bende bir sure onunla birlikte sigortacilik yaptigim icin ne kadar onemli oldugunu yakindan biliyorum .

 Ulkemizde malesef bazi seylerin degerini kaybettikten sonra anliyoruz ve cogu zaman is isten gecmis oluyor.

  Ornek olarak annemle yasadigimiz bir olayi anlatmak istiyorum ;

 Ailede sigortaci oldugu icin anneme sormadan sigorta yaptik goturup kendisine teslim ettigimizde acikca solemesede belli ki ne gerek vardi diye dusunmustu aslinda :-(

Police baslangic tarihinden kisa bir sure sonra annem sabaha karsi yagmur sandigi bir sesle uyandiginda evin sicak su borusunun patladigini ve evi sicak su basmak uzere oldugunu fark ediyor hemen vanayi kapatip suyu tahliye ediyorlar ancak annem sigortasini unutuyor ve tesisatci aramaua koyuluyor sabah oldugunda ancak bir turlu bulamiyorlar o arada esim hemen sigortasi oldugunu hatirlatip devreye giriyor ve aninda cozuluyor hersey sigorya sirketine ediken bir telefonla haloluyir butun hasar ... Simdi herkese Sigortayi tavsiye ediyor :)

  YANI ASLINDA SIGORTA GEREKSIZ YADA LUKS BIR HARCAMA DEGIL DIR ... ASLINDA COK DUSUK RAKAMLARA SIGORTA YAPTIRABILIRSINIZ..

KONUTUNUZ ICIN ..... ZORUNLU DEPREM SIGORTASI YANI DASK VE KONUT SIGORTANIZI ( BUNUN ICIN EV SAHIBI OLMANIZ GEREKMEZ UNUTMAYIN ORDA YASAYAN CAN SIZIN VE O ESYALARIN PARASI SIZIN CEBINIZDEN CIKTI ;-) )

ISYERINIZ ICIN ..... ISYERI SIGORTASI

ARACINIZ ICIN ... ZORUNLU TRAFIK SIGORTASI VE KASKO

SIZ VE SEVDIKLERINIZ ICIN .... FERDI KAZA SIGORTASI ( UNUTAYIN TURKIYE DE YASIYORUZ VEALESE YOLDA YURURKEN BILE KAFANIZA BIRSEYLER DUSEBILIR )

KENDINIZ VE AILENIZ ICIN ... SAGLIK SIGORTASI NI SANDIGINIZDAN COK DAHA UYGUN FIYATLARA YAPTIRABILIRSINIZ ...

FIKIR ALMAK ISTEYENLER ASAGIDAKI ADRESLERDEN BANA ULASABILIRLER SIGORTA YAPTIRMAK KADAR DOGRU KISIYE YAPTIRMAKTA ONEMLIDIR UNUTMAYIN

ilem3466@gmail.com
ilem66@hotmail.com
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder